Оголошення Всі оголошення

Конкурс – огляд презентацій «Моє покликання – Фармація»

  Студентка групи фм31 Дудінська Анастасія прийняла участь у конкурсі - огляді презентацій «Моє покликання – Фармація» в рамках Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2020»  серед здобувачів освіти фармацевтичних коледжів та фармацевтичних відділень медичних коледжів (училищ) за спеціальністю 226 Фармація, промислова фармація, освітньо-професійна програма «Фармація».

  Конкурс розпочався 29 травня 2020 року  в Коледжі НФаУ, за підтримки Харківського Національного фармацевтичного університету,

  В конкурсі взяли участь представники 17 закладів освіти, які стали переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2020». Студенти мали змогу розповісти всій фармацевтичній спільноті про свої досягнення, спеціальність, заклад освіти, де навчаються, престиж професії та плани на майбутнє.

  За рішенням організаційного комітету – переможених не має! Всі студенти змогли гідно представити свої заклади освіти, підкреслити значущість професії «фармацевт» та здатності самостійно і ефективно презентувати результати творчих проєктів.